C&W Logistics - Supply Connector

C&W Logistics - Supply Connector

C&W Logistics is een Peppol Access Point. We verbinden jouw facturatiesoftware met het Peppol-netwerk zodat je e-facturen kunt verzenden en ontvangen. Indien nodig vertalen we tussen de e-factuurstandaard Peppol BIS en het formaat van je software.

Eindgebruikers van software kunnen onze diensten individueel afnemen. Of IT-bedrijven die software ontwikkelen, kunnen dit ook collectief voor al hun klanten doen.

Naast de EDI-diensten - elektronisch uitwisselen van handelsdocumenten -ontwikkelt en implementeert C&W Logistics ook logistieke software. Die software ondersteunt de verschillende logistieke processen in en rond de productiehal en het magazijn.

Onze core expertise is een Warehouse Management System (WMS) voor magazijnbeheer. Maar we hebben ook een Manufacturing Execution System (MES) voor productie, een Time Slotting Management (TSM) system voor het plannen van laad/lostijden en nog vele andere modules die je op onze website kan ontdekken.

Uitgaande eFacturen Datum
Peppol BIS Ja
C&W Logistics kan alle standaardformaten ondersteunen.  
Inkomende eFacturen  
Peppol BIS Ja
C&W Logistics kan alle standaardformaten ondersteunen.  
Andere stromen  

C&W Logistics verbindt handelspartners zodat ze handelsdocumenten zoals bestelbonnen, leverbonnen, facturen … binnen het order-to-cash/procure-to-pay proces elektronisch kunnen uitwisselen.


C&W Logistics integreert ook bedrijven met hun logistieke onderaannemers die externe magazijnen beheren of het transport verzorgen. Zo kunnen er voorraadrapporten, pick- of transportinstructies, … gedeeld worden.

 
Partner's website : C&W Logistics - Supply Connector

Deel dit artikel

Onze Partners